Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Markant Grobbendonk Bouwel gaat van start met IMAGOSPEL

Markant Grobbendonk Bouwel

Markant, dat is goesting!
Markant Grobbendonk Bouwel gaat van start met een IMAGOSPEL, een conversatiestarter om nieuwe dames te leren kennen.

Met veel goesting start Markant Markant Grobbendonk Bouwel aan een nieuw jaar vol boeiende activiteiten, inspirerende ontmoetingen en plezier onder vriendinnen. Het thema dit jaar is dansen en bewegen, zegt Hendriekje Knaeps, voorzitter van Markant Grobbendonk Bouwel.

Markant brengt vrouwen met een open en nieuwsgierige blik in het leven samen. Vrouwen die samen met andere vrouwen graag ontdekken, beleven en genieten zijn welkom op onze open startavond op WOENSDAGAVOND 11 SEPTEMBER in de Bouwelhoeve. 'We stellen er het programma van de komende maanden voor, met een hapje en een drankje. De perfecte gelegenheid om te ontdekken wat Markant dit jaar voor jou in petto heeft.'

Een tipje van de sluier.

Markant Grobbendonk Bouwel biedt een gevarieerd en hoogwaardig programma gericht op de persoonlijke ontwikkeling van vrouwen, met activiteiten variërend van illustratiewandeling te Hasselt, Japanse kunst Kintsugi, wintervertellingen met Karel Vingerhoets, bezoek aan Muziekkapel Koningin Elisabeth Waterloo, lezingen, wandelen en genieten van een diner. Ontdek er ze allemaal op onze startavond.

Het nationale thema dit jaar is dansen en bewegen. Wat geeft er meer Goesting dan dat? En daarom zijn we gestart met onze eigen Markante Wandelclub.

Praktische informatie startavond:

  • Datum: woensdag 11 september
  • Tijd: 19 u 30 -22 u 30
  • Locatie: Bouwelhoeve, Stationlei, 2288 Bouwel
  • Toegang: 25 euro
  • Aanmelden: markagrobo@gmail.com

Over Markant Grobbendonk Bouwel: Markant is een netwerkorganisatie voor vrouwen die actief willen zijn in hun vrije tijd. Onze missie is om vrouwen samen te brengen, te laten ontdekken, beleven en genieten door middel van een breed scala aan activiteiten in de buurt.

Meer weten?

Contacteer: markantgrobo@gmail.com
https://www.instagram.com/markant_grobbendonk_bouwel/
nationale website: www.markantnet.be

 

Stationlei, Bouwel, België

Markant Grobbendonk Bouwel

Deel dit artikel